Luottamushenkilöiden viestintäkoulutus

Koulutuksessa keskitytään erityisesti luottamushenkilön rooliin viestinnässä, sosiaalisen median viestinnän sisältöihin sekä maineenhallintaan ja kriisiviestintään. Koulutuksessa käydään läpi myös, mitä pitää ottaa huomioon, kun lähestytään mediaa tai jos media lähestyy luottamushenkilöä.
Koulutus on käytännönläheinen ja keskusteleva, eikä se välttämättä edellytä sosiaalisen median tuntemista etukäteen.

Kenelle

Koulutus on suunnattu erityisesti julkisen sektorin ja yhdistysten sekä järjestöjen luottamustehtävissä toimiville, jotka haluavat saada hyviä vinkkejä ja toimivia työkaluja viestintään. Koulutus sopii myös virkamiehille ja toimihenkilöille, jotka haluavat kehittää organisaationsa viestintää kokonaisvaltaisesti.

Koulutuksen ohjelma:

  • Yleistä viestinnästä
  • Sosiaalinen media ja sen suosituimmat kanavat
  • Luottamushenkilön rooli viestinnässä
  • Miten kohtaan median?
  • Maineenhallinta ja kriisiviestintä sosiaalisessa mediassa.
    Keskustelua
Kouluttaja:

Teija Leino toimii yrittäjänä iTellossa. Hän on kokenut markkinoinnin ja viestinnän konsultti ja kouluttaja. Hän on työskennellyt muun muassa Turun Sanomissa yli 15 vuoden ajan, digitoimisto Nitrossa ja sosiaaliseen mediaan erikoistuneessa Somecossa. Teija on koko uransa tehnyt tiivistä yhteistyötä, yhdistysten, järjestöjen ja julkisen sektorin eri tahojen kanssa. Luottamushenkilönä hän on toiminut 20 vuotta omassa kotikunnassaan ja erilaisissa järjestötehtävissä. Teija onkin erikoistunut erityisesti julkisen sektorin ja mediatalojen markkinointiviestintään.
Puh. 050 5688 710 teija.leino@itello.fi
www.itello.fi

imgres-1