Kouluttajat

SIVUSTOMME UUDISTUU PARHAILLAAN,
PAHOITTELEMME MAHDOLLISIA TOIMINTAHÄIRIÖITÄ.

Teija Leino

yrittäjä, viestinnän asiantuntija, MAT, MTi
050 5688710
teija.leino@itello.fi

Teija on  markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytännössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy käytönnössä hänen otteessaan toteuttaa sparrauksia, koulutuksia sekä viestintä- ja markkinointisuunnitelmia.

Lisäksi hänellä on 20 vuoden ajalta kokemus kunnallisesta ja seutukunnallisesta päätöksenteosta muun muassa kunnanhallitustyöskentelystä yhteensä 16 vuotta. (Poliittisia luottamustoimia hänellä ei enää ole ollut vuoden 2012 jälkeen.)

Teija on erikoistunut erityisesti kuntien viestintään, markkinointiin ja johdon konsultointiin. 
Hän on kouluttanut ja konsultoinut tähän mennessä yli 30 kunnassa sekä toimii FCG Koulutus Oy:ssä kouluttajana.

Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin.
”Haluan hyödyntää eri  markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija

Teijasta sanottua:

”Innostava, konkreettinen ja vuorovaikutteinen kouluttaja.”

”Laaja asiantuntijuus näkyi.”

”Kouluttaja oli inspiroiva, positiivinen, myönteinen keskustelulle, helposti lähestyttävä ja hän jakoi hyviä vinkkejä. Tykkäsin koulutuksesta todella paljon!”

Riitta Monto

media- ja viestintäasiantuntija, toimittaja, FM
puh. 050 523 2260
riitta.monto@dicto.fi
Yhteistyössä www.dicto.fi
ja www.itello.fi

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on LINKEDIN-300x300.png

Riitta on Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan työelämäprofessori ja media-ammattilainen, jonka ura kattaa kaikki kanavat radiosta ja televisiosta sanomalehteen. Turun Sanomien päätoimittajana hän toimi yli kymmenen vuotta. Hänellä on oma Media- ja viestintätoimisto Dicto.

Kuntapolitiikka vaalipaneeleineen on hänelle tuttua vuosikymmenien ajalta, ja yhteiskunnallisten asioitten analysointi toimittajantyön ydintä.
Riitta on saanut urallaan monia tunnustuksia. Turun yliopiston yhteiskuntatieteellinen tiedekunta vihki hänet kunniatohtoriksi 2021.