Luet parhaillaan
Työharjoittelussa syntyi logo ja hakukoneet tulivat tutuiksi – markkinoinnin ja viestinnän harjoittelu iTellossa oli oikeaa työtä

Työharjoittelussa syntyi logo ja hakukoneet tulivat tutuiksi – markkinoinnin ja viestinnän harjoittelu iTellossa oli oikeaa työtä

Olen Elias Nissilä, 26-vuotias tradenomiopiskelija Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Aloitin työharjoittelun iTellossa maaliskuun alussa, ja kolmen kuukauden harjoittelun jälkeen voin anoa tradenomin papereita koulultani. Työharjoittelupaikan löytäminen vallitsevan pandemian aikana oli hankalaa, joten iTellosta saamani harjoittelupaikka pelasti mahdollisuuteni valmistua kuluvan lukuvuoden aikana. International business -tradenomiopintoni ovat sisältäneet useita liiketalouteen liittyviä kursseja, joista monet ovat käsitelleet myös kansainvälisiä näkökulmia. Opintolinjallani kaikki opinnot on suoritettu englanniksi. 

Työharjoitteluni on sisältänyt paljon uuden oppimista. Digimarkkinointiin ei koulukursseilla ole kummemmin perehdytty. Esimerkiksi käsitteet kuten hakukoneoptimointi tai Google Analytics olivat entuudestaan vain tuttuja termejä, mutta niiden merkityksestä minulla ei ollut tarkkaa tietoa. iTellossa olen kuitenkin päässyt oppimaan digimarkkinoinnin työkalujen käyttöä. Olen myös päässyt soveltamaan niitä ammatillisessa ympäristössä, mikä on ehdottomasti nostanut itseluottamustani tulevana liiketalouden ammattilaisena.  

Työharjoittelun aikana olen ollut osana iTellon ajankohtaisia projekteja, ja olen saanut yllättävän paljon vastuuta projekteissa, mikä on ollut jännittävää. Olen hyvin kiinnostunut graafisesta suunnittelusta, ja työharjoittelun aikana olen päässyt toteuttamaan visuaalista osaamistani muun muassa logosuunnittelun parissa. Myös muita vahvuuksiani ja mielenkiintojani on otettu huomioon toimenkuvassani, mikä on tehnyt työstäni mielenkiintoista ja tehokasta. 

Uskon, että digitaalisella markkinoinnilla sekä viestinnällä on merkittävä rooli nykyajan maailmassa, koska kauppaa käydään verkossa vuosi vuodelta enemmän. Internetin merkitys kasvaa siis jatkuvasti, ja digitalisaatio on työelämässä kaikkialla niin läsnä, että lähes kaikissa maailman ammateissa on hyötyä, jos osaa navigoida taitavasti modernia verkkoympäristöä. Olen työharjoittelussa oppinut lukuisia hyödyllisiä taitoja, jotka auttavat minua työelämässä. 

Lue kommenteja (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© iTello Oy - All rights reserved. - Tietosuojaseloste